Thursday, October 27, 2011

Brand new Deus Ex Machina 7' Vinyl Single & The Dark Rags debut CD album


Deus Ex Machina - Νέο 7' Single   (κείμενο απο την Ελληνική Σκηνή)

Deus7Cover
"Και τι 7''... Με «38 Χιλιοστά» από τη μία πλευρά και «Μπασταρδοκρατία» από την άλλη. Δηλαδή με δύο ιστορικά κομμάτια που συνηθίζουν να παίζουν στα live τους τα τελευταία χρόνια.


Τα «38 χιλιοστά» των Αδιέξοδο δεν μπορείς να το πεις ακριβώς διασκευή καθώς μέλη τους δημιούργησαν τους Deus στα τέλη της δεκαετίας του '80. Το ίδιο ισχύει και για την «Μπασταρδοκρατία» (σ.σ. αλήθεια, πόσο διαχρονικός και... επίκαιρος τίτλος) των Γενιά του Χάους, αφού το παρελθόν επίσης τους συνδέει με τους Deus.

Πρακτικά, αυτή θα είναι η πρώτη κυκλοφορία των Deus Ex Machina με ελληνικό στίχο και το 7'' θα είναι το τρίτο που κυκλοφορούν μετά το ιστορικό "Execute/Iraq 'n' Roll" από τις αρχές της δεκαετίας του '90 και το "No Silence On My Face / S.D.S." του 1995.

Το δισκάκι κυκλοφόρησε από τη Lab Records, η οποία στις 12 Νοέμβρη θα πραγματοποιήσει και live στο An Club στο οποίο θα εμφανιστούν εκτός από τους Deus, οι Raindogs και οι Dive, των οποίων τα νέα άλμπουμ ήδη κυκλοφορούν από την ίδια εταιρεία."

************************************************************************

The Dark Rags Debut CD Album


So...yeah, finally...the wait is over...The Dark Rags debut self-titled album is out on the 15th of October by Fuzz Overdose Records. 11 tracks to blow your mind away in typical Rags fashion, featuring Mike Strauss (Les Hommes Sauvages, Richard Ruin) on organ.If you are into Garage Rock with a Power Pop twist, get yours here!

No comments:

Post a Comment