Monday, June 18, 2012

Summer In The City Vinyl & CD Record Fair




Γιορτάζουμε τη Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής με τον δικό μας τρόπο.


Η ομάδα Athens Record Madness & το μπάρ Drugstore οργανώνουν ένα διήμερο παζάρι δίσκων στις 23 & 24 Ιουνίου.Επαγγελματίες dealers & ιδιώτες θα στήσουν τους πάγκους τους και θα περιμένουν όλους τους φίλους του αναλογικού αλλά και του ψηφιακού ήχου δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό για να ικανοποιήσουν τον ακροατή που αγαπάει τη μουσική αλλά και τον απαιτητικό συλλέκτη.Διάφορα είδη μουσικής, τιμές για όλους, νέες κυκλοφορίες, επανεκδόσεις, καινούργιοι και προαγαπημένοι δίσκοι & CD σας περιμένουν να τους ανακαλύψετε.


Συμμετέχοντες (μέχρι τώρα):

* High-Fidelity Nafplio (Vinyl New & Used)
* Sonic Boom Records (Vinyl & CD - New & Used)
* 33focus33 (Vinyl Used On Top Condition)
* Stelios Originals (Vinyl First Pressings)
* Jimmy Garage Grandpa (Garage Punk Rock 7' & LP)
* Το Δισκάδικο ( Vinyl New)
* The No! Team (Vinyl Maxi Singles Dance & More) (Saturday Only!)
* Harry's Indie CD World (Used CD in top condition)
* Zero (Vinyl Used - 80s & 90s)


Όλα αυτά υπό τους ήχους μουσικής ειδικά επιλεγμένης για το event απο την ομάδα Athens Record Madness και special dj sets απο το απόγευμα μεχρι όσο πάει, το Drugstore δεν κουράζεται ποτέ!

Ωρες λειτουργίας παζαριού: 11.00 - 20.00 (Σάββατο & Κυριακή) - Το Drugstore παραμένει ανοιχτό και μετά τις ώρες λειτουργίας του παζαριού και το rock & roll συνεχίζεται μέχρι το πρωί.Bop 'till you drop!







Info:


Bar Drugstore: Αραχώβης 10 & Ιπποκράτους 69, τηλ. 211-4015779, 6979-709743
***Cheaper Than Staying Home με εμφιαλωμένο αλκοόλ από 3,5 ευρώ και προχωρημένη τιμολόγηση για τους πότες: όσο περισσότερο πίνεις τόσο λιγότερα πληρώνεις! Λειτουργούμε 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα με αλκοόλ, καφέδες, ρακή, χοτ-ντογκ, σάντουϊτς, ποικιλίες & πιάτα***

 - Athens Record Madness team : τηλ. 2108253972, usedrecordsgr@gmail.com (Γιώργος)


No comments:

Post a Comment