Wednesday, December 14, 2011

Ο Τζόνι και η Λούλου στο Sonic Boom.Μιά (λίγο διαφορετική) παρουσίαση βιβλίου.



Τζόνι και η Λούλου είναι δύο ωραίοι τύποι. Ερωτευμένοι, ασυμβίβαστοι, γύρω στα τριάντα. Η απόλυση της Λούλου φέρνει τα πάνω κάτω στη ζωή τους. Μέχρι τότε παρατηρούσαν τον κόσμο να διαλύεται, τώρα παρασύρονται και οι ίδιοι μαζί του. Κρατιούνται ο ένας απ’ τον άλλον για να επιβιώσουν σε μια Αθήνα που σιγοβράζει. Ώσπου μια πρόταση τους σπρώχνει να φύγουν. Ξεκινούν για ένα road-trip με προορισμό την Κωνσταντινούπολη".

Στις 16 του Δεκέμβρη θα κάνουν μια στάση στο υπόγειο του δισκοπωλείου μας. Εμείς μπορεί να μην τους δούμε αλλά αυτοί θα βρίσκονται εκεί και θα ακούν τη Βάσια Τζανακάρη, τον Χάρη Συμβουλίδη & τον Στυλιανό Τζιρίτα να μιλάνε γι'αυτούς. Και όχι μόνο, γιατί δεν μπορείς να περιορίσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους. Ούτε το θέλεις. Θα ακούν επίσης τα αγαπημένα τους τραγούδια και μερικά ακόμα που θα τους γράφαμε σε ένα mixtape για να συντροφεύει το ταξίδι τους άν προλαβαίναμε να τους το δώσουμε πρίν φύγουν. Εμείς θα επωφεληθούμε & θα πιούμε και ένα-δυο ποτά στην υγειά τους. θα δοκιμάσουμε & τα κουλουράκια της θείας Λίλας. Σας περιμένουμε στις 19.00 το απόγευμα στο υπόγειο Blue Room του Sonic Boom.





Η Βάσια Τζανακάρη γεννήθηκε στις Σέρρες το 1980. Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη. Ζει στην Αθήνα. Με το πρώτο της βιβλίο, Έντεκα μικροί φόνοι: Ιστορίες εμπνευσμένες από τραγούδια του Nick Cave (Μεταίχμιο) ήταν υποψήφια, για το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα του περιοδικού Διαβάζω. Διηγήματά της έχουν περιληφθεί σε συλλογικά έργα (Ελληνικά Ονόματα, Κέδρος) και έχουν δημοσιευτεί σε έντυπα και στο διαδίκτυο. Ασχολείται παράλληλα με τη μετάφραση, έχει διατελέσει αρχισυντάκτρια του Ποπ+Ροκ και αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα και sites (Δίφωνοwww.muscipaper.grwww.billboard.com.gr).





No comments:

Post a Comment